Fundació Proideba

Darrera setmana en aquest país meravellós
Darrera setmana a la comunitat d’Amubri. No ens hem adonat i toca acomiadar-se de l’escola de Namú wökir i també dels germans de la comunitat. Avui dimarts ha estat el darrer dia aquí ja que demà dimecres partim cap a San José per acabar amb els germans d’allà la nostra estada a aquest país meravellós.

Al llarg d’aquesta setmana hem pogut fer diferents activitats: a l’escola hem fet feina més específica i individualitzada amb els infants. Els hem proposat diferents activitats didàctiques per tal de donar suport en algunes àrees i el nostre company Jesús, va realitzar dos tallers sobre la prevenció de salut. A més, s’ha viscut l’experiència de visitar Durinñac, l’escola d’una comunitat molt allunyada d’Amubri.

El cap de setmana vam poder aprofitar per visitar un Santuari d’Ossos Perezosos i veure la platja de Manzanillo. Dimecres era festiu i vam anar a Bambú, una comunitat veïna. Allà vam compartir moments d’oració amb les germanes Vicentinas i les Lauritas, dins una jornada festiva per recaptar doblers per la pròpia comunitat. També es va compartir celebració a les comunitats de Santa Maria, Santa Fe i Pera.

La setmana va acabar amb la celebració de l’aniversari del Gmà. Juan Carlos, a la que també van assistir els veïns Padre José i el diàcono Mainor. Va ser un moment d’alegria i fraternitat!