Fundació Proideba

Jornades Solidàries a Alaior

Del 30 de març al 3 d’abril

Aquest any hem celebrat les nostres Jornades Solidàries fent una mirada als projectes que la nostra Institució realitza arran del món. Són molts els projectes on La Salle hi participa de manera activa donant suport a moltes persones de diferents països repartits per tot el món, i són moltes les persones que hi participen i donen vida a aquests projectes amb la seva capacitat d’ajuda, esforç i solidaritat.

Així podem xerrar que professorat del centre de La Salle Alaior ha explicat als nostres alumnes d’EI i EP la seva participació directe a diferents projectes: na Laura i n’Ada ens han atracat la seva experiència viscuda explicant en primera persona els projectes destinats a Paraguay i a Índia / Eivissa, comentant la finalitat dels mateixos i la seva vivència al llarg de mesos d’estància. També na Natàlia ha fet una introducció com a futura voluntària explicant als alumnes més petits d’infantil el viatge que realitzarà per formar part d’un dels projectes presentats per La Salle bé a Ruanda, Guatemala o Costa Rica.

També hem contat amb la visita de l’Hno. Rafa Matas el qual ens ha deleitat amb la seva àmplia experiència en diferents projectes arreu del món arribant als alumnes de secundària d’una manera directa, senzilla i sincera. La seva estada durant més d’un any a Haití i tot el viscut allà ha impactat molt als nostres alumnes.

Hem pogut gaudir i descobrir que a la nostra escola, a part de venir a classe també hi ha un món d’experiències viscudes per contar per part de persones molt properes a nosaltres, on ens trobem amb una realitat en ocasions desconegudes.