Fundació Proideba

Missa de l’enviament

Aquest dissabte 28 de juny, els sis voluntaris que se’n van de projectes d’estiu a la Índia i Paraguai, s’han retrobat a l’illa de Menorca abans del seu viatge a la Índia i Paraguai per fer la missa de l’enviament en la que varen ser veneits.

L’acte va tenir lloc a l’església de Fornells. En Xisco a la seva acollidora església junt al mar, va oficiar la missa amb la col·laboració dels germans de La Salle i els membres de Proideba.

La cel·lebració va ser molt emotiva, principalment en el moment del ritual de l’enviament i les ofrenes, moments en que els sis voluntaris van participar activament de l’acte.

Des d’aquest espai agrair l’assistència a l’acte de tots aquells que vau poder venir, especialment als que vingueren de fora i, també, per tots aquells que no vareu poder venir per que vos hagués agradat ser-hi.

A Sílvia Martínez, Sebastian Riera i Laura Serrano que van a Paraguai; i a Joan Nadal, Clara Vicente i Sonia Sastre, voluntaris a la Índia: aprofitem per dir-vos que esperem que en dos setmanes comenceu la vostra aventura com a voluntaris amb tot el coratge i l’empempta del món per tal de poder ajudar tant com pogueu als pobles que vos acolliran.

Tal com vam acabar la missa amb paraules de Maria Josep Hernàndez acabem també aquest escrit…

Fes que el carrers no et semblin inhòspits
caminant amb fermesa i somrient al destí
perquè si ets vianant de camins impossibles
un bon dia has d’aprendre que no és temps de potsers
Fes del matí una nova esperança
Fes de la nit racó dolç de tresors

Noe, Sonia i Aida

La Salle Maó