Fundació Proideba

Un San Antoni solidari

Delegació de Manacor

Hi ha moltes maneres de celebrar una festa. Sens dubte, la celebració de Sant Antoni adquireix una importància especial per ser tant popular a les nostres Illes. No hi ha poble ni institució que, d’una manera o altra, celebri aquest dia. Foguerons, balls, música… el sant i els dimonis, és clar. I les torrades!

Aquests darrers dies tots els mitjans de comunicació, especialment la nostra IB3, han donat completa informació de tots els esdeveniments tant a Mallorca com a Menorca i amb una gran audiència i seguiment.

Sens dubte, un dels llocs que vibren amb aquesta festa és Manacor. Completes incloses. No podia passar desapercebut, mai no ho ha fet, per a La Salle de Manacor.

Aquest 2023 ens ha permès tornar a celebrar una de les festes que més ens agrada als manacorins, la festa de Sant Antoni!

Ho hem fet amb “toc” solidari. És una manera de gaudir ajudant també els qui no tenen la sort de poder-ho fer.

Per aquest motiu l’equip de Pastoral, Acció Social i Proideba del centre va organitzar diferents activitats solidàries relacionades amb la festa santantoniera.

El passat divendres 13 vam fer una torrada al pati de l’escola amb les famílies que ens van voler acompanyar. En aquesta ocasió es va montar una tendeta solidària amb un esplet de dolços variats que ens van dur les famílies i que després es van vendre a benefici de Proideba.

Dilluns 16, com és típic de cada any, es va dur a terme la rifa solidària. Famílies, APIMA i professors van col·laborar aportant regals per la rifa, i els alumnes van ser els encarregats de comprar o vendre paperetes.

En total es van recaptar 2.128 euros a benefici de Proideba, la ONG de La Salle.

Volem donar les GRÀCIES infinites a totes les famílies que ho heu fet possible!

Victoria Garcia Cortés

Delegada de Proideba i La Salle Acció Social